Foie gras a paštika

Foie gras neboli ztučnělá játra vodních ptáků, nejčastěji kachen a hus jsou považována za delikatesu a jejím největším producentem je Francie. Dají se připravovat jak ve studených tak i v teplých variacích. Můžete je péct, smažit, ale také dají se připravit i ve vodní lázni. Není nic lepšího, než si večer při lahvince vína dát nějakou výbornou paštiku či foie gras. Vybíráme samé kvalitní produkty s vysokým obsahem masa a bez konzervantů. Specifické francouzské příchutě paštik, jako je rozmarýn nebo zelené olivy, výborně doplní samotný požitek.

Námi nabízené paštiky a foie gras se řadí mezi přední francouzské delikatesy.
Paštik je nekonečné mnoho druhů. Vyráběné jsou z pečených nebo syrových jater a mohou a nemusí obsahovat maso. Námi nabízená domácí paštika z Francie má s těmi z konzervy společný snad jen název. Na otázku: "Které paštiky jsou nejlepší?", se budete muset projíst k odpovědi sami. V nabídce našeho e-shopu najdete foie gras z husích i kachních jater.

V naší nabídce najdete i bio produkty nebo vyhlášené bílé víno Bourgogne Chardonnay.

Filtr
Cena
Řadit dle:  Ceny Názvu