Pesto, tapenády a olivy

Kdo by neznal originální bazalkové pesto či výtečnou tapenádu?
Tapenáda je francouzská specialita, která vznikla zhruba v roce 1880 ve městě Marseille. A je vyrobena z kvalitních surovin z Provence bez konzervačních a jiných chemických přísad. Tapenády se dodávají v různých chuťových variacích, kde hlavní zastoupení mají především klasické zelené olivy a šťavnaté a delikátní černé olivy. My, jsme pro Vás vybrali ty nejzajímavější, které nás okouzlily svou chutí. Vyzkoušejte naše skvělé a jedinečné tapenády z oliv nebo z báječného lilku. Výborná je i tapenáda ze sušených rajčat. V kuchyni mají poměrně široké využití. Tapenádou můžete ochutit těstoviny, zeleninové saláty, slané koláče i maso. Výtečná je ovšem namazat na bílou bagetku nebo toustík a podávat jako skvělou chuťovku.

Pokud přidáme kvalitní francouzské víno k popíjení, nemá tapenáda chybu!

Filtr
Cena
Řadit dle:  Ceny Názvu