slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Foie gras a paštiky

Foie gras a paštiky

Foie gras neboli ztučnělá játra vodních ptáků, nejčastěji kachen a hus jsou považována za delikatesu a jejím největším producentem je Francie. Dají se připravovat jak ve studených tak i v teplých variacích. Můžete je péct, smažit, ale také dají se připravit i ve vodní lázni. Není nic lepšího, než si večer při lahvince vína dát nějakou výbornou paštiku či foie gras. Vybíráme samé kvalitní produkty s vysokým obsahem masa a bez konzervantů. Specifické francouzské příchutě paštik, jako je rozmarýn nebo zelené olivy, výborně doplní samotný požitek.

Položky 19 z celkem 26

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně

Položky 19 z celkem 26

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně